Yu-Gi-Oh! Twilightlegend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yu-Gi-Oh! Twilightlegend

ИндексPortalГалерияТърсенеРегистрирайте сеВход

Share

Puple си тръгва...

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Puple

Puple си тръгва... 7qGy1qb
Puple

Спечелени турнири Спечелени турнири : 2
Мнения Мнения : 227
Регистрация Регистрация : 13.11.2011
Точки : 411

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 07:02

Здравейте...
След всичко което стана снощи реших да си тръгна =] 
За това време през което бях тук направих няколко важни промени и се надявам те искрено да ви са харесали. Надявам се да се справите оттук насетне. Причината за напускането ми е ''всемогъщият ROOT ADMIN''. Аз не искам главният ми  администратор да не спазва написаните от него правила...  Направих му забележка, че не е нормално главният ни админ да си напише на профила "болима потката за ваз боклици" и че трябва да се държи на ниво. Но в замяна получих арогантен отговор, че ме бил наел (WTFFF) и че е 6 години по-голям от мен и нямам право да му държа защото е ROOT ADMIN shtangist. (6 години по-голям от мен се радва на Spinderman :O) 
Това беше нещото което най-много ме издразни, защото аз се мъча и просто заради отново завърналия се ми интерес към играта реших за помогна с форума, а насреща получавам ''АЗ СЪМ ТЕ НАЕЛ''

E, държах да знаете причината затова написах този пост, който най-вероятно ще бъда изтрит след няколко часа.

Чао byebye
Върнете се в началото Go down
anime_fena

anime_fena

Спечелени турнири Спечелени турнири : 1
Мнения Мнения : 437
Регистрация Регистрация : 18.09.2011
Точки : 26

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 12:45

Луд ли си е никъде няя хоиш смях
Kurpel

Puple си тръгва... M4Tt1Xu
Kurpel

Спечелени турнири Спечелени турнири : 30
Мнения Мнения : 775
Регистрация Регистрация : 09.12.2011
Точки : 3559

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 12:53

И аз така викам ама кво да се прави....
imaginary

Puple си тръгва... 5t9pwLt
imaginary

Мнения Мнения : 28
Регистрация Регистрация : 10.09.2012
Точки : 29

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 13:48

и са ва ибах аз 

Awe ei, поткиииииииии усмивка
на root админа, никой няма право и копче да му каже (освен мен), при все че този форум се държи толкова години заради него и че си играете елементарните дуелчета благодарение на него.
Радвайте се
че по някаква щастлива случайност, някой там, от недоглеждане, ви е направил администратори... 
и се скатавайте
и не се правете на ощипани госпожици, че Божидар рийш ли не възприема от дума, той че не възприема, не възприема, ама това е друга тема и определено не ви влиза в компитенцийтьи :)
Промените са под сяква критика, явно никой от настоящия екип не е наясно с основния принцип на графичния дизайн, че колкото по-изчистено, толкова по-ефектно. Що не вземете да сложите по още 50 банера на всеки раздел, ей тъй,за по-шаренко!?!? 
Ся ше ви каа ко стаа.. форОма процъфтяваше, когато хората влизаха да пишат, де от любов към югио, де от завързани приятелства... и не излизаха по цял ден, защото им беше забавно, а ся кво? Пет "величия" бълват турнири след турнири и вииииииидиш ли целия смисъл на турнирите се изпари. 

А ТИ БОЕЖДАРЕ ДАРЖ СЕ НА ПУЛУЖЕНЕЕ, ЧЕ ФОСТАТА.

Аре, пърпъл, прав ти път byebye

Последната промяна е направена от imaginary на Пет 14 Юни 2013, 13:49; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : ШОТ ЗАМ ПИТЖ)
*~*Dreamloker*~*

Puple си тръгва... EpijyLc
*~*Dreamloker*~*

Мнения Мнения : 396
Регистрация Регистрация : 31.01.2011
Точки : 778

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 14:41

Малиии Л си отива край мрете всички!!! 
Хах доста е забавно, защото той се е трудил 1 месец и всеки тръгна да му лиже краката, а за персонала, който се е бъхтел над 4 години кучета ги яли тех. смях 

Не умаловажавам работата му изобщо, който е останал с впечатлението, че аз не знам какво се случва със форума както и и хората, които са от персонала и не влизат често във форума значи сте зле информирани! По въпроса за станалото по-горе ... първо аз не знам вие дали знаете, но ако някой с по-нисък чин в армията на работното място и т.н дръзне да прави забележка на някой с по-горен чин от него 1во това е НЕПРИЕМЛИВО и 2ро в армията ще ти стопят лагерите, а в живота ще те оставят без работа. Аз мога да питам и аниме фена, който доооооста дълго си седя с расисткия подпис, но никой не му направи забележка?

"Но в замяна получих арогантен отговор, че ме бил наел (WTFFF) и че е 6 години по-голям от мен и нямам право да му държа защото е ROOT ADMIN" - както казах по горе част от този цитат разясних... и не съм сигурен, че наистина знаеш значението на думата "АРОГАНТЕН"! 

(6 години по-голям от мен се радва на Spinderman :O) - както знаем цялата информационна мрежа и социалните дори откачиха по този спиндерман... както и мо меметата! Това, че на теб не ти харесва и, че ти не го гледаш не значи, че си зрял! Това е доста незащитено изказване, защото така обиждаш много хора.. от тази логика може да се изкара, че всеки който гледа DISNEY е детенце, който гледа анимета е детенце и да не забравяме хората, които цъкат юго те също са деца... Ако е наистина така, както го казваш значи всички трябва да сме деца, а аз знам доста зрели хора, които правят едно от тези 3те накой даже и 3те...  А бас лова, че всеки от вас примерно обича да се излегне и да се наслади на аниме, семейно филмче по DISNEY и т.н. 

По изказването за НАЕЛ, може би не се изказал както трябва, но поне аз имам малко акъл и мога да се сетя какво и искал да каже без да се паля... Както аз така и Иван и другата част от персонала сме дошли да се занимаваме с общ проект.. ние разбира се, за да можем да работим или да влезнем в екипа трябва да минем през оценяване - т.е дали дадения кандидат да бъде приет или не... Ако кандидатът влезе той започва да работи с екипа, той както и останалите са под ЮРИСДИКЦИЯТА на най-главния... (моля всеки, който не знае думата да я види в речника). И това само по себе си поставя този, който се занимава тук да приема заповеди и съвети от по-старите в екипа, по-опитните и най-вече... по-висшите от него! 

За мен, човек с така слаба психическа система просто не е наред... До колкото виждам тук са се получавали сбъсъци доста за бан листове и други, когато бяхме друг екип ние понесохме доста повече караници с част от потребителите, обиди и говорене зад гърба ни въпреки усилената ни работа. Значи ние сме се разправали с хора, който са били упорити и са искали да навредят на форума с нещо и сме го съхранили за толкова дълго... и не сме очаквали нито фалби, нито медали нито нищо, а вместо това сме се радвали, че всички си прекарват добре и всичко е на шест.. сега вие правите някаква ЛЕКА смея да кажа даже СМЕШНА караница, то даже не е караница ми е сблъсък.. на някаква трагедия!

Дошли сме във форума да цъкаме и да се забавляваме, не сме дошли точно заради ЕДИН човек и да го следваме като палета е поне аз не съм - за вас не знам..Ааа отностно въпроса за правилата, не че нещо но съм ставал свидетел на доста негови нарушавания и доста размирици за него.. това или поне ДЕЦАТА още вярват в това, че админа дава лош пример ... много добре знаем, че всеки от вас псува, отваря се на дригия, обижда го и т.н тъй че изобщо не вярвам в това, че дава лош пример... Свободна страна сме, свободно простраство е и самия форум всеки си слага аватар и сиг по-желание... а и както гледам доста правила не се спазват и сега тъй че не е кой знае какъв проблем.. всеки има право да разкърши леда...

anime_fena

anime_fena

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 14:45

imaginary написа:

и са ва ибах аз 

Awe ei, поткиииииииии усмивка
на root админа, никой няма право и копче да му каже (освен мен), при все че този форум се държи толкова години заради него и че си играете елементарните дуелчета благодарение на него.
Радвайте се
че по някаква щастлива случайност, някой там, от недоглеждане, ви е направил администратори... 
и се скатавайте
и не се правете на ощипани госпожици, че Божидар рийш ли не възприема от дума, той че не възприема, не възприема, ама това е друга тема и определено не ви влиза в компитенцийтьи :)
Промените са под сяква критика, явно никой от настоящия екип не е наясно с основния принцип на графичния дизайн, че колкото по-изчистено, толкова по-ефектно. Що не вземете да сложите по още 50 банера на всеки раздел, ей тъй,за по-шаренко!?!? 
Ся ше ви каа ко стаа.. форОма процъфтяваше, когато хората влизаха да пишат, де от любов към югио, де от завързани приятелства... и не излизаха по цял ден, защото им беше забавно, а ся кво? Пет "величия" бълват турнири след турнири и вииииииидиш ли целия смисъл на турнирите се изпари. 

А ТИ БОЕЖДАРЕ ДАРЖ СЕ НА ПУЛУЖЕНЕЕ, ЧЕ ФОСТАТА.

Аре, пърпъл, прав ти път byebye

Не та знам коя си ама ако си тая нелзи големия нос ай лягай си че кат та видях на снимка преди 2 години получих мозъчна парализа за 10 минути напрао с сложи в някой камина и ма извикай да я запаля гледай и носа си да събереш моля та.

Последната промяна е направена от anime_fena на Пет 14 Юни 2013, 14:49; мнението е било променяно общо 1 път
Puple

Puple

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 14:48

С неблагодарници няма да споря усмивка
Оправяйте се. 

Да видим как ще замре отново форума... 

Исках просто хората да знаят за какво си тръгвам не да създавам спам на тема:
Аз искам да останеш, а аз ти казвам прав ти път.

ПП. Ники моля те не извъртай нещата...
Прочетох само половината и ми стана ясно ... 
Dartz

Puple си тръгва... MDLYaOQ
Dartz

Мнения Мнения : 796
Регистрация Регистрация : 31.01.2009
Точки : 713

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 15:07

Ти още ли си тук? Трябваше вече да си изчезнал! И бъди така добър да вземеш със себе си всичките си подлоги, защото моят форум няма нужда от ботове. Не ме итнересува колко ще останат! Дори да са 5 човека! Искам да останат тези, които обичат играта, а не някакви, които са се научили как да организират турнири преди няколко седмици и се имат за голямата работа.
  Взимай си всичките приятелчета - и вън! Тук са добре дошли само ТЕЗИ, които ОБИЧАТ ИГРАТА и са тук заради нея! Ти не си от тях, Пъпъл! Затова не мисли, че след като си отиваш ще настъпи катаклизъм. Форума е имало и ще го има, независимо че активността не винаги е на ниво! А това, че усили активността през последния месец - това всеки ти го признава. Но поведението ти мина абсолютно всякакви граници. И знаеш ли - радвам се че направи тази стъпка. Сега успях да видя кои са тук заради самата игра и кои са тук заради теб! Тези хора за напълно излишни тук!
  Затова - Прав ти път и след като пораснеш и минеш пубертета - успех в живота! намигване
http://yugioh.forumotions.net
Puple

Puple

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 15:32

Мерси!

Хората ще ме последват ако мислят че правя нещата както трябва...
imaginary

imaginary

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 16:41

http://prikachi.com/images/909/6220909S.jpg

За бившия колега, който все още не понасям, адмирации, че се застъпи зад приятеля си. 
Anime fйене, носа ми ВСЕ още е по-голям от пишката ти, моето момченце, не ме занимавай, че ми смущаваш овогенезата :) 
BoTisHerE

Puple си тръгва... Rz2dtHe
BoTisHerE

Спечелени турнири Спечелени турнири : 6
Мнения Мнения : 205
Регистрация Регистрация : 30.01.2011
Точки : 1078

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 16:45

Silno slabeite vsichki !
anime_fena

anime_fena

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 17:16

imaginary написа:
http://prikachi.com/images/909/6220909S.jpg

За бившия колега, който все още не понасям, адмирации, че се застъпи зад приятеля си. 
Anime fйене, носа ми ВСЕ още е по-голям от пишката ти, моето момченце, не ме занимавай, че ми смущаваш овогенезата :) 

Трябваше ли да слагаш снимка че да те видя отново 10 минути  мигах през стотна и не мога да изтрия този грозен момент а за пишката ми не знам не си я виждала но носа ти доста хора са го виждали все пак е осмото и най-голямото чудо на света.
imaginary

imaginary

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 17:34

Нали, чуден е 
На снимката 90 процента от лицето ми не се вижда, а аз не можах да пропусна момента с кока- кола етикета. 
Млъчи ти казвам, че при досег с кислород, огромна част от мозъчните ти клетки дегенерира и е неспасяемо положението. 
xxerox

xxerox

Мнения Мнения : 14
Регистрация Регистрация : 04.05.2013
Точки : 14

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 18:39

ЗА БОГА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОБИЖДАТЕ!!!! Това трябваше да е тема за довиждане, да вярно, може малко хейт ама престанете вече.. Някой просто да заключи темата, а за това колко обичаме играта, аз си я обичам толкова колкото има с кого да играя, защото да играя с едни и същи пет човека не е забавно... а тъжно..... то и сега имам чувството че само 5 човека играят и само 5 печелят постоянно...  Обич към играта е и респект към хората които я играят, Само с обич не става.

И още нещо, Спиндерман, банера наистина е отвратителен и обижда много яко... чуствам се все едно че нарича мене боклук и всички които го четат(то и мемето си е такова мислене  точно като Dolan)... Това си е напълно моя гледна точка.
Zane

Puple си тръгва... Rz2dtHe
Zane

Спечелени турнири Спечелени турнири : 4
Мнения Мнения : 269
Регистрация Регистрация : 17.03.2009
Точки : 268

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 19:01

PUPLE, прав ти път, крива ти пъте4ка. Форумът беше активен преди теб, ще бъде и след теб. Има един админ създател на форума и един главен админ, така 4е не се изживявай като няква звезда и нещо голямо. Така 4е, напусни, един бот по-малко, 13-годишна неизжевяна звездО. Върви да поиграеш с камион4етата си.
J-Ace

Puple си тръгва... LSdKKo7
J-Ace

Мнения Мнения : 203
Регистрация Регистрация : 01.12.2011
Точки : 1669

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 20:10

Eeeeeeex Puple, Puple .... Ти ако сега разбираш, че Бобчо "гласъ" е неблагодарник, не знам къде си бил смях Чал приятелю.
*OFFTOPIC* ""Anime fйene, носа ми е ВСЕ още по-голям от пишката ти."  *OFFTOPIC*

Xaxaxax, gg sistah :O
anime_fena

anime_fena

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 21:00

АХАХАХАХА мислех да не пиша повече но няма как... Просто толкова хора които нито играят нито посещават форума редовно да пишат за пупле ясно е че някой ви кара защото не ми се вярва така както не сте го посещавали седмици месеци може и години просто ей така да влезе ахаха нимоа.
J-Ace

Puple си тръгва... LSdKKo7
J-Ace

Мнения Мнения : 203
Регистрация Регистрация : 01.12.2011
Точки : 1669

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 21:02

Да, признавам си. Ванката каза, че ще ме изнасили анално ако не влизам във форума.
anime_fena

anime_fena

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 21:07

LethalOne написа:
Да, признавам си. Ванката каза, че ще ме изнасили анално ако не влизам във форума.

Не говоря за теб а за Зейн и Нелзиту най-вече за Зейн ^_^
Puple

Puple

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 21:20

Както казах исках просто хората да знаят защо си тръгвам... 
И да... много интересно хора дето не са влизали от сумати време изведнъж идват за да ми кажат довиждане изчервяване

Айде да видим колко още дни ще издържи форумчето усмивка

Между другото тази тема е за триене или пак да ви напомням какви са задълженията на едни администратор/модератор? 
*~*Dreamloker*~*

Puple си тръгва... EpijyLc
*~*Dreamloker*~*

Мнения Мнения : 396
Регистрация Регистрация : 31.01.2011
Точки : 778

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 21:48

Ех, чуствайте се обидени накърнени всички заради подписа :X смях. Аз мисля лично да ида до психиатъра, че ме травмира тоя сиг :S :S :S :S :S :S. Още ли сте дечица? Да не ми кажете, че и не се псувате, не гледате забранени филми и тем подобни? смях Зане нз кога се завърна, обаче 1во честито завръщане и донякъде съм съгласен с теб. Активността на форума си беше извън границите преди доооста време... но това са стари истории, младото поколение няма да ги разбере смях

П.П Мерси за поздрава Нели днес си взех кола със същия надпис. 

П.П2 Това, че хората са влезнали сега и са видели, че някой пише причини, че си тръгва и тем подобни не значи, че е нагласено те хейтва некой... Не се вкарвайте във филми аз лично не влизам доста често, но пък съм наясно какво става.. Да сте чували ходене на гости на приятел, Team Viewer и т.н ?Аз повечето пъти наблюдавам форума от на някой друг ацц-то, това значи ли, че не знам какво става и нямам право да коментирам от собствения си акаунт. Просто е, защото ако го напиша от чужд акаунт отговорността за написаното ще е на усера на ацц-то, а не моя...

П.П3 Сега, кой се кани на форума и е арогантен Puple а ? смях
white_starrr

white_starrr

Мнения Мнения : 119
Регистрация Регистрация : 27.04.2013
Точки : 117

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 22:42

Адаша пак изнася лекции... блаблаблабла (call)
anime_fena

anime_fena

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 22:54

white_starrr написа:
Адаша пак изнася лекции... блаблаблабла (call)

Все едно слушаш след 1:13
white_starrr

white_starrr

Мнения Мнения : 119
Регистрация Регистрация : 27.04.2013
Точки : 117

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 22:59

хуц хуц, същия е смях
Dartz

Puple си тръгва... MDLYaOQ
Dartz

Мнения Мнения : 796
Регистрация Регистрация : 31.01.2009
Точки : 713

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... EmptyПет 14 Юни 2013, 23:09

Веднага ще ви отговоря защо влизат и заключвам темата, на господин напускащия ;d
  Те не са активни, но влизат за да видят какво е положението защото са се трудили за този форум 10 пъти повече от хора като Пъпъл-а.
  Фен, след като не ги познаваш бъди така добър просто да не ги коментираш! Не били влизали редовно..все едно самият ти или White_Star сте най-редовните ни членове.
  Приключвам темата. Г-н Напускащия щом още е тук ми е ясно колко напуска.. :)
  ~Locked!
http://yugioh.forumotions.net
Sponsored content

Puple си тръгва... Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Puple си тръгва...   Puple си тръгва... Empty

Puple си тръгва...

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Puple a.k.a. L.
» Puple's GFX Shop
» Song of the Week #1 [Winner: Puple]
» [YGOPRO] United Minds 2 [TAG] {Winners: white_starrr, Puple
» [DN] Elimination Chamber[Winners: Puple, TSM TheOddOne, eser, xhmx, vasko123, Acherion, cvetelin98]

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Yu-Gi-Oh! Twilightlegend :: Архив :: Архив :: Кошче-