Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: България се събуди! Пон 17 Юни 2013, 15:07 | |
| Приятели, пиша по тема, която няма нищо общо с цялостната тематика на форума! Тази тема е свързана с това, което се случва в страната ни в момента! България ГОРИ от протести най-вече в София, макар, че и в градове като Пловдив и Варна има протести, които обаче са от по-нисък калибър! В момента властта на страната е заета от тройна коалиция - БСП-ДПС-АТАКА! Тази тройна коалиция беше най-лошото, което можеше да ни се случи и в момента се правят опити тя да бъде свалена от властта ЗАВИНАГИ!! Ето и кадри от страховитите протести в София, които с всеки изминал ден стават все повече и повече:
МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО Е ОТ СОФИЯ И ИМА ПОТЕНЦИАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ - ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТЕЗИ ПРОТЕСТИ! ВСЕКИ 1 ЧОВЕК, КОЙТО Е ТАМ Е СИМВОЛ НА БОРБАТА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ДОРИ ДА Е САМО 1 ДЕН! ДОРИ ДА Е САМО 1 ЧАС! ОТИДЕТЕ И БЪДЕТЕ ЕДИННИ! ТУРЦИТЕ И МАФИОТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОКУДЕНИ ОТ ВЛАСТТА ЗАВИНАГИ!
Аз нямам възможност да отида, тъй като не съм от София! Тези от вас, които могат - бъдете там!
ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ РЪЦЕТЕ НА ТУРЦИ, КОМУНИСТИ И МАФИОТИ!!! |
|
Yuske Urameshi
Спечелени турнири : - Мнения : 157 Регистрация : 19.01.2013 Точки : 179
| Заглавие: Re: България се събуди! Пон 17 Юни 2013, 17:37 | |
| Само така.Ако имах възможност и аз щях да отида,но за съжаление нямам.Уважавам всички тези хора за изразената им активна гражданска позиция.Не трябва да се оставяме в ръцете на мафиоти и турци. |
|
Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: Re: България се събуди! Сря 19 Юни 2013, 17:26 | |
| Става страшно защото започнаха провокации! На прага на много сериозен конфликт сме! Трябва да бъдем единни!!! |
|
vann4oto
Спечелени турнири : 1 Мнения : 60 Регистрация : 24.05.2013 Точки : 68
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: България се събуди! | |
| |
|