Не ми се спами , обаче май ще се наложи.. виж пич , просто ми направи услуга и се откажи от т'ва да даваш нон-стоп някви безмислени идеи през ден , през два! Няма смисъл да спамиш нови теми в раздела за предложения или да правиш някви безмислени коментари , само и само , аджеба , да имаш мега много коментари.. Замисли се! Аз имам 20 мнения от както съм се регистрирал тука (т'ва е преди може би месец - месец и нещо) , ти за 1 седмица направи 36 (99% от които са абсолютно безмислени ) и когато човек те изкритикува реагираш като пълно лапе , което ме навежда на мисълта , че ти си лапе .. както и да е... Просто ти давам съвет за да не изглеждаш мега тъпо. Мисли преди да пишеш нещо или да правиш нова тема - замисли се дали има смисъл от нея , дали това , което предлагаш не е предложено вече и дали изобщо има нужда .. Както и да е , това е просто съвет , ако искаш се вслушвай , ако искаш недей! Само едно нещо не забравяй - като постваш 2000 предложения на ден или спамиш нагоре-надолу не изглеждаш готин!
Извинявам се за спама..