Yu-Gi-Oh! Twilightlegend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yu-Gi-Oh! Twilightlegend

ИндексPortalГалерияТърсенеРегистрирайте сеВход

Share

Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
kaiba9

Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. 5t9pwLt
kaiba9

Мнения Мнения : 20
Регистрация Регистрация : 01.02.2009
Точки : 20

Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. Empty
ПисанеЗаглавие: Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.   Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. EmptyСря 09 Сеп 2015, 01:56

Здравейте.Преди няколко години бях започнал да правя епизоди по мангата на Yu-Gi-Oh!R.Начина по които правих епизодите беше много прост.Отрязвах картинките на страниците и ги подреждах в слайдшоу в което добавях музика,специални звукови ефекти и гласовете на мен и моите приятели,за да направим клипчето забавно и приятно за гледане.Преди време бях качил 5 епизода във Vbox7 и много хора ги бяха харесали и ме питаха кога ще изкарвам още епизоди.Само че много неща се случиха и някой хора не бяха на разположение да ми помагат.Пиша в този форум с цел набавяне на хора които биха дали гласовете си назаем за да озвучават различни герой от мангата и ако има желаещи,хора които да ми помогнат с превеждането на репликите или изрязването на картините от мангата така че да ми бъде спестено време и усилия за да мога да се съсредоточа повече върху самото правене на епизодите.Та иначе ще оставя лист с героите и ще напиша кои са заети и кой не са.Моля всички които желаят да допринесат към тази чисто за забавление идея,да ми пишат на скаип ulquiorraschiffer41.
Върнете се в началото Go down
kaiba9

kaiba9

ПисанеЗаглавие: Re: Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.   Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. EmptyСря 09 Сеп 2015, 02:11

Това и листът с героите в тази поредица на анимацията.Можете да проверите героите в wikipediata за повече информация.
Yako Tenma-Заето
Yugi Mutou/Dark Yugi-Заето
Gekko Tenma-Заето
Tilla Mook-Заето - Женска роля
Téa Gardner-Заето -Женска роля
Seto Kaiba-Заето
Joey Wheeler-Заето
Tristan Taylor-Заето
Depre Scott-Заето
Roland-Свободно
Maximillion J. Pegasus-Свободно
Klamath Osler-Свободно
Solomon Muto-Свободно
Masumi Momono-Свободно
Willa Mette-Свободно
Deschutes Lew-Свободно
Reiko Kitamori-Свободно - женска роля.
Maico Kato-Свободно - женска роля.Героят е възрастна жена.
Mokuba Kaiba-Свободно
Bandit Keith-Свободно
Kirk Dixon-Свободно
Croquet-Свободно
Pete Coppermine-Свободно
Mendo Cino-Свободно
Ted Banias-Свободно
Cedar Mill-Свободно
Richie Merced-Свободно
kaiba9

kaiba9

ПисанеЗаглавие: Re: Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.   Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. EmptyСъб 19 Сеп 2015, 13:22

За тези които се интересуват как вървят нещата с Yu-Gi-Oh!R анимацията.Понеже все още работя върху изрязването на картините и превеждането на текста от английски на български за репликите,искам да съобща че ще започна да пращам репликите на участващите чак другия месец,защото все пак работя сам върху всичко в момента.
kaiba9

kaiba9

ПисанеЗаглавие: Re: Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.   Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. EmptyВто 26 Яну 2016, 14:00

За тези които се интересуват как върви проектът.Поради здравословни причини както и никаква подкрепа от когото и да е било да продължа работата си,си дадох временна почивка.Все още изрязвам картините от мангата които ще ползвам за анимацията.Работата не е особено приятна когато трябва да се върши сам.Изрязването на картините отнема време.Общо 5 волума е Yu-Gi-Oh!R мангата.В момента съм по средата на изрязването на 4-тия волум.Когато приключа с изрязването на мангата ще ми предстой превеждането на репликите.Поради факта че в интернет няма никъде изцяло преведени манга глави,съм принуден да исползвам картинките на непреведена манга.Превода на цялата манга от японски на английски е предоставен от един сайт в които мангата е разказана като книга.За наше щастие ще мога да исползвам превода от там за да направя всички епизоди.Когато приключа с правенето на епизодите,ще вкарам клиповете и в youtube с английски субтитри за да мога да направя работата ми по популярна по другите страни.Надявам се че ще бъде оценена защото много хора искат да прочетат всички манга глави на yu-gi-oh!R но няма никаде сайт в които всичките глави да са с английски превод,да не говоря за български.Пресъздавайки мангата на клипчета с музика,гласове на геройте и специални звукови ефекти,ще се надявам че това ще направи епизодите по атрактивни за гледане за всички фенове на анимацията на yu-gi-oh!.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.   Yu-Gi-Oh!R Българска анимация. Empty

Yu-Gi-Oh!R Българска анимация.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Yu-Gi-Oh! Twilightlegend :: Архив :: Архив :: Кошче :: Yu-Gi-Oh! :: Дискусии-