Yu-Gi-Oh! Twilightlegend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yu-Gi-Oh! Twilightlegend

ИндексPortalГалерияТърсенеРегистрирайте сеВход

Share

Представяне

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
D@rtz

Представяне - Page 2 5t9pwLt

Мнения Мнения : 1
Регистрация Регистрация : 12.12.2011
Точки : 0

Представяне - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 12 Дек 2011, 22:21

Hi all I love pancakes and Cola
Върнете се в началото Go down
Shinigami

Представяне - Page 2 KGBNUAv
Shinigami

Мнения Мнения : 270
Регистрация Регистрация : 12.09.2011
Точки : 438

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyСря 04 Яну 2012, 15:03

Здр, голям навик ми е да се представям месеци след като се регна...така че явно е дошъл момента :D Тааа казвам се Мария, на 16 от Горна Оряховица. Уча в паралелка "предприемачество и бизнес". Обичам много неща, най - важните от които са аниметата, литературата, музиката и много други неща. Обичам и дуелите, въпреки че не съм особено добра. В свободното си време обичам да пиша поезия, да рисувам, да пея и т.н. Любимите ми герои от ю ги о са Джоуи, Юсеи и наскоро отново се запалих по Мерик. Също така съм фенгърл на Гаара и Гримджоу :D
http://k-popworldrpg.bulgarianforum.net/forum
TSM TheOddOne

Представяне - Page 2 Ckvb7vf
TSM TheOddOne

Спечелени турнири Спечелени турнири : 2
Мнения Мнения : 1515
Регистрация Регистрация : 13.09.2011
Точки : 238

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyСря 04 Яну 2012, 15:09

Мяууу фо стааа :smqh: неПриятно ми е, аз съм Мартин, живея в Бяла Слатина (обл. Враца), догодина у София. Обичам да се занимавам с комп. техника, Югио, игри, футбол и там кфото се сетите... Подвизавах се с името Betrayer до скоро, но го смених да освежа репертоара. Най - гуемия фен на Блийч съм, както и мега фенбой на Куросаки (да не повярвате). От Люгио лиобимия ми е Кирил (Kiryu), но аресвам и Сето, Джоуи, Жаден и Джак. Най - голямото ми хоби е да тролвам и изкарвам хора извън нервите и, доста успешно се справям ;Р. Който иска дуел винаги може да ми пише, предизвикателства не отказвам!

Пийс копелета
venelin234

Представяне - Page 2 7qGy1qb
venelin234

Мнения Мнения : 362
Точки : 1242

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyСря 04 Яну 2012, 15:50

Здрасти ! Аз съм Венелин на 14 години . Уча в английската гимназия в Пловдив . Обичам да свиря на китара , да играя на Югио и да играя футбол . Мразя Симона от 8 в и госпожата по математика . Смятам да стана адвокат , но за целта ще ми тряя математиката . Бих искал да кажа нещо и за моите приятели . Най - добрия ми приятел е Митака - Красен го знае
Еми според мен това са най - важните неща за мен !!!
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyНед 05 Фев 2012, 11:52

Радвам се, че имаме толкова много нови съфорумци. :usmivka:
Спицялин поздрав на съгражданите No ExiT и Shinigami, имам удоволствието да познавам Мария лично, уникален човек.
wakuwaku
Inferno

Inferno

Мнения Мнения : 14
Регистрация Регистрация : 22.01.2012
Точки : 14

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 16:07

Здравейте! Аз съм Деми... От град Монтана. Занимавам се Wing Tsun (обичам го това бойно изкуство ^_^), гледане на анимета, слушане на музика (метъл и рок), четене на манга, писане на разни глупости, рисуване (много рядко), играя дуели от време на време (но съм много зле) и тн. Какво още да ви кажа? Ами супер разсеян съм и дрънкам много глупости и хъм... ^_^ <- Това ми е любимата емотиконка ^_^
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 16:13

Inferno написа:
Здравейте! Аз съм Деми... От град Монтана. Занимавам се Wing Tsun (обичам го това бойно изкуство ^_^), гледане на анимета, слушане на музика (метъл и рок), четене на манга, писане на разни глупости, рисуване (много рядко), играя дуели от време на време (но съм много зле) и тн. Какво още да ви кажа? Ами супер разсеян съм и дрънкам много глупости и хъм... ^_^ <- Това ми е любимата емотиконка ^_^

Добре дошъл! rakoplqskane
Само готини хора сме тук. Не се стряскай и бъди активен :pp:
xOxO
Dartz

Представяне - Page 2 MDLYaOQ
Dartz

Спечелени турнири Спечелени турнири : 1
Мнения Мнения : 796
Регистрация Регистрация : 31.01.2009
Точки : 713

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 16:41

Здравей, Деми! Добре дошъл! Докато четях описанието ти си казвах "Охх..защо не са повече като теб...". Наистина изглеждаш супер готин отстрани!!!
Дано тук да ти бъде забавно.
:)
http://yugioh.forumotions.net
TSM TheOddOne

TSM TheOddOne

Спечелени турнири Спечелени турнири : 2
Мнения Мнения : 1515
Регистрация Регистрация : 13.09.2011
Точки : 238

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 16:45

Добре дошъл, Деми! Забавлявай се и бъди активен, тук са все яки пичове и мадами :)
Nevermore

Nevermore

Мнения Мнения : 233
Регистрация Регистрация : 01.10.2011
Точки : 677

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 16:50

welcome
Matt Bookman

Представяне - Page 2 PBTh1Sn
Matt Bookman

Мнения Мнения : 450
Регистрация Регистрация : 08.02.2012
Точки : 729

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 17:05

welcome
Добре дошъл,Inferno.

Приятно ми е да се запознаем. :)

Бъди активен и се забавлявай
Inferno

Inferno

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 18:12

Мерси за посрещането ^_^

П.П. И sorry за спама ^_^
Бакура

Представяне - Page 2 Rz2dtHe
Бакура

Спечелени турнири Спечелени турнири : 3
Мнения Мнения : 933
Регистрация Регистрация : 05.03.2011
Точки : 1634

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 13 Фев 2012, 18:59

Добре дошъл в форума! :usmivka:
Sejuani

Sejuani

Мнения Мнения : 2
Регистрация Регистрация : 20.02.2012
Точки : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 14:27

Здравейте! Казвам се на Мария, на 16 години съм и уча и живея в София. Уча в НПМГ (Национална Природо-Математическа Гимназия). От музиката обичам всичко, що не е метъл. Има някои хубави песни, но просто като стил не ме радва. Любимия ми performer е deadmau5 и може би Knife Party също. В дуелирането смятам, че съм средна класа, но определено не съм noob :D Занимавам се с волейбол и обичам да играя League of Legends, любимата ми игра, всеки ден играя с приятеля ми и още 1-2 приятелки. Надявам се тук да срещна много приятни хора ^ ^
Shinigami

Представяне - Page 2 KGBNUAv
Shinigami

Мнения Мнения : 270
Точки : 438

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 14:49

Я, адашка :usmivka: Здравей и добре дошла, със сигурност тук ще намериш много приятни хора :pp:
http://k-popworldrpg.bulgarianforum.net/forum
Matt Bookman

Представяне - Page 2 PBTh1Sn
Matt Bookman

Мнения Мнения : 450
Регистрация Регистрация : 08.02.2012
Точки : 729

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 14:52

Добре си дошла! :)
Dartz

Представяне - Page 2 MDLYaOQ
Dartz

Мнения Мнения : 796
Регистрация Регистрация : 31.01.2009
Точки : 713

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 15:07

Здравей, Мими! Надяваме се да ти бъде забавно тук. Приятно прекарване с нас! = )
http://yugioh.forumotions.net
Nevermore

Nevermore

Мнения Мнения : 233
Регистрация Регистрация : 01.10.2011
Точки : 677

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 15:31

welcome : )
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 15:35

Здравей, сладурче =) Радвам се, че имаме още едно попълнение в редките редици на момичетата тук. Приятно изкарване в най-големия Yu-Gi-Oh! форум в България, пожелавам ти да се забавляваш и да намериш много нови приятели.
Inferno

Inferno

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyПон 20 Фев 2012, 15:36

Welcome ^_^
Yuske Urameshi

Представяне - Page 2 LSdKKo7
Yuske Urameshi

Спечелени турнири Спечелени турнири : -
Мнения Мнения : 157
Регистрация Регистрация : 19.01.2013
Точки : 179

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 EmptyЧет 18 Юли 2013, 12:43

Здравейте , казвам се Михаил на 21 от Годеч , уча педагогика в СУ , интересите ми са анимета , футбол и почти всеки спорт (без бокс) , слушам рок и метал , любима банда Bon Jovi , обичам да се разхождам , надявам се да обиколя света (а дано ама надали). По-добре да не поствам снимка. Това е от мен за сега .
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Представяне   Представяне - Page 2 Empty

Представяне

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Yu-Gi-Oh! Twilightlegend :: Архив :: Архив :: Общ Форум :: Лафче-