|
|
Автор | Съобщение |
---|
Atemues
| Заглавие: Re: Предложения Вто 23 Юни 2009, 22:12 | |
| - GReeN_HuM@N написа:
- Жалко че е само изказване а в реалноста няма нищо такова.
в тази реалност тук, може би, но това тук, не означава навсякъде в уеб пространството, така че... :happy: |
|
| |
GReeN_HuM@N
Спечелени турнири : 3 Мнения : 447 Регистрация : 08.04.2009 Точки : 2264
| Заглавие: Re: Предложения Сря 24 Юни 2009, 00:31 | |
| Ние говорим за тук. И уеб пространството и реалноста нямат нищо общо. |
|
| |
Aster
| Заглавие: Re: Предложения Чет 09 Юли 2009, 20:32 | |
| може тази идея да е давана вече , но ако да се направи чат и там дуелистите да си ореждат дуелите за ЛК |
|
| |
GReeN_HuM@N
| Заглавие: Re: Предложения Пет 10 Юли 2009, 12:27 | |
| И за кво е форума то ако се направи чат тоя форум се обезсмисля. |
|
| |
mcdale
| Заглавие: Re: Предложения Пет 10 Юли 2009, 15:39 | |
| |
|
| |
sanchev
| Заглавие: Re: Предложения Пон 20 Юли 2009, 15:48 | |
| Ммммм предлагам да се направи конкурс за НОВ админ ! Причини : 1. Сегашните админи са 3, от който: а) е активен само единия ( Ivankaiba ) б) другият ако влезе един път в месеца ще е чудо ( Dartz , въпреки че е ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР) в) и един, който въобще не се интересува и не си върши задълженията на админ ( Zane ) 2. Според мен, е трудно за един човек да управлява форум с около 300 потребителя, но въпреки че намира от някъде сила и го прави ( ЕВАЛА Ivankaiba !!! ) 3. Ниската активност но пжтребителите ( с нов админ, с нови идей, нещата могат да потръгнат ) |
|
| |
Ya-Mi
Спечелени турнири : 6 Мнения : 2047 Регистрация : 01.02.2009 Точки : 3180
| Заглавие: Re: Предложения Пон 20 Юли 2009, 16:06 | |
| - sanchev написа:
- Ммммм предлагам да се направи конкурс за НОВ админ !
Причини : 1. Сегашните админи са 3, от който: а) е активен само единия ( Ivankaiba ) б) другият ако влезе един път в месеца ще е чудо ( Dartz , въпреки че е ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР) в) и един, който въобще не се интересува и не си върши задълженията на админ ( Zane ) 2. Според мен, е трудно за един човек да управлява форум с около 300 потребителя, но въпреки че намира от някъде сила и го прави ( ЕВАЛА Ivankaiba !!! ) 3. Ниската активност но пжтребителите ( с нов админ, с нови идей, нещата могат да потръгнат ) Dartz попринцип си е казал на някой от нас, че напуска форума и не иска да се занимава с него, Zane си е на село и за това сега няма възможност. Ще помисля по въпроса и ако има нов админ ще Ви уведомя. |
|
| |
GReeN_HuM@N
| Заглавие: Re: Предложения Пон 20 Юли 2009, 17:32 | |
| Винаги съм насреща :smqh: |
|
| |
.::MUFC::.
Спечелени турнири : 1 Мнения : 518 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 522
| Заглавие: Re: Предложения Вто 21 Юли 2009, 13:33 | |
| Предлагам форума СЕРИОЗНО ДА СЕ ОПРАВИ И ДА СЕ РЕКОНСТРУИРА!МНОГО РАБОТИ ВЪВ ФОРУМА СА ЗА ОПРАВЯНЕ И ЗА УСАВАРШЕНСТВАНЕ КАТО ЛИГАТА,ТАКА ЧЕ АКО ФОРУМА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА-НЯМА БЪДЕЩЕ.АДМИНИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАТВОРЯТ ФОРУМА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ЗА ДА ГО ОПРАВЯТ (АЗ СЪМ НАВИТ ДА ПОМОГНА АКО ТОВА СТАНЕ,ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ).Е,ТОВА Е НАдЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛУШАТЕ,ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ ТАКА ФОРУМА...!
|
|
| |
GReeN_HuM@N
| Заглавие: Re: Предложения Вто 21 Юли 2009, 14:40 | |
| Много интересно защо като беше админ нищо не направи по въпроса. |
|
| |
Atemues
| Заглавие: Re: Предложения Вто 21 Юли 2009, 14:57 | |
| Нещо на форума сериозно му куца. Честно казано, не знам какво е. Пък и честно казано колкото повече реконструкции му правите на този форум, толкова по-зле. Накрая ще се затвори уж за реконструкция и няма да се отвори отново. Затова админите трябва да се разберат какво точно искат от форума и да го направят веднъж завинаги. Ако ще се реконструира, то това да е за последно. А и мисля, че не е кой знае колко учудващо, че хората не са активни. Поне 2/3 от всички регнати са тук само защото искат да докажат своите умения на дуелисти и изобщо не се интересуват от анимето. Ако искате форума да е активен, явно трябва или да се раздели на две отделни секции - едната засягаща само анимето и друга засягаща само дуелите. Като казвам две секции, имам в предвит нещо като два отделни форума, всеки от който води до другия чрез някакъв линк. Ккакто и да е. Ако искате идеи за развитие и реконструкция проверете janime и сами вижте как стоят нещата там. Честно казано, за да има все повече хора тук, трябва самият форум да е наистина зарибяващ и интригуващ. Нещо, което хваща окото. А и освен това най-вече админите да се държат както подобава на админи, а не да се държат като деца. Колкото и странно да звучи потребителите трябва да имат страх от админите. Бетонен респект и уважение. Колкото повече потребители виждат това, толково повече и те ще се стремят да спазват правилата. Когато има наложени ясни правила, тогава и самата общност е по-сплотена и не се разпада след първия месец от създаването си. Напротив, расте все повече и повече. Ако искате форумът ви да потръгне, трябва първо да се замислите над тези неща. Помислете си, способни ли сте да поемете бремето на такава огромна отговорност и най-вече, способни ли сте да се държите като зрели хора.?! |
|
| |
GReeN_HuM@N
| Заглавие: Re: Предложения Вто 21 Юли 2009, 18:24 | |
| Куца му това че хора които не разбират от нищо не трябва да правят форуми :smqh: . Админите няма как да не се държат като деца при положение че са такива. |
|
| |
sanchev
| Заглавие: Re: Предложения Сря 22 Юли 2009, 00:59 | |
| Предлагам да се смени малко външният вид на форума ! Може да се направи ново лого, например или нещо заинтригуващо, свързано с Yu-Gi-Oh!, този форум е за това все пак ! |
|
| |
sanchev
| Заглавие: Re: Предложения Сря 22 Юли 2009, 23:43 | |
| От Кошчето - Zane написа:
- Такааа.Тук ще пускам въпроси, свързани и с трите основни сезона на Yu-Gi-OH - DM, GX, 5`DS.Надявам се да се получи забавно.От Вашите правилни отговори зависи това в кой дорм ще сте - Slifer Red, Ra Yellow, Obelisk Blue.Това няма да повлиява на мястото Ви във форума.Всеки може да се запише като направо отговаря на въпросите които са в темата.Първите четирима с най - много точки от първия тест ще преминат в Дорм Ра Жълто.(про равенство в точките се гледа това кой пръв е пуснал отговорите си.Всеки Дорм ще си има тест и ако съответните ученици се представят зле на тестовете ще се връщат в предния дорм.Моля да няма обиди от това кой в кой дорм е.Надявам се за да се запишат повече хора.Така първо да видя колкоще запишат.Записването става в темата.Надявам се да има интерес, ще гледам сложността на въпросите да отговаря на дорма.И така нека записването започне!!!
Рових се в кошчето :smqh: , с цел да попадна на някоя интересна тема от миналото и ето че попаднах на такава ! Това, което е измислил Zane е било много интересно (въпреки че въпросите не са от кой знае каква сложност hahahaha ) и незнам защо тази тема е била изпратена в кошчето. И така да се върна на предложението, то е тази тема отново да бъде пусната, защото има потенциал и според мен би могла да повиши активността на повечето потребители ! |
|
| |
krasi
| Заглавие: Re: Предложения Пет 16 Апр 2010, 19:51 | |
| искатели да подобрим саита |
|
| |
Hellman
| Заглавие: Re: Предложения Сря 02 Мар 2011, 16:36 | |
| От наблюденията ми за последния joey турнир видях , че някой потребители не са много добри в кординирането и чакат другия да ги потърси , за дуел и после се оплакват , ам защо служебно , та затова предлагам когато се направи турнир , автоматично да се прави от организатора и скайп дискусия с името на турнира , която не цели да спамим в нея , а да бъдат вкарани всички учасници който са в турнира , така ще се види , кой кого кога е търсил и няма да има недоразумения , нещата ще стават бързо и кординирани. а след турнира дискусийте ще се закриват , всичко това е хубаво и се надявам да сте пораснали и наистина да не оспамвате дискусийте, разбирасе ако бъде одобрене... |
|
| |
Ya-Mi
Спечелени турнири : 6 Мнения : 2047 Регистрация : 01.02.2009 Точки : 3180
| Заглавие: Re: Предложения Сря 02 Мар 2011, 21:57 | |
| Идеята, лично на мен, ми харесва и ще я прилагам от тук нататък в турнирите си, естествено, не всички ще са длъжни да стоят в чата, веднъж ще бъдете добавени и след това, който желае може да остане. |
|
| |
geletoo123
| Заглавие: Re: Предложения Сря 13 Апр 2011, 15:09 | |
| аз предлагам да направите нещо като Slifer Red , Ra Yellow , Obelisc Blue , или нещо подобно и да си има тестер които да определя кои за каде е така ще има повече възможности за дуели както и за турнири и ако е задалжително за всеки ще се види колко още активни потребители са останали |
|
| |
Ultimate-Yugi-Fan
| Заглавие: Re: Предложения Съб 25 Юни 2011, 15:58 | |
| Предлагам да се направи тема Duel Monsters Expert,една игра в програмата BYOND. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Съб 17 Сеп 2011, 21:18 | |
| Според мен форума има нужда от повече теми и материали. :pp: |
|
| |
Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: Re: Предложения Съб 17 Сеп 2011, 22:25 | |
| - Shizuka написа:
- Според мен форума има нужда от повече теми и материали. :pp:
Бих се радвал, ако бъдеш малко по-конкретна. Какви по-точно теми и материали :) |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Предложения Сря 21 Сеп 2011, 19:57 | |
| В някои раздели има прекалено малко темички (например Филми и Музика). За ЮГО също смятам, че може още дискусионни теми да се създадат или информационни такива. :) |
|
| |
tanesss
| Заглавие: Re: Предложения Вто 27 Сеп 2011, 16:43 | |
| Имам предложение да има Конкурс за най добра карта и чрез анкета се избира победителя и ще има награди пари примерно но и те трябва да се направят. :) |
|
| |
Бакура
Спечелени турнири : 3 Мнения : 933 Регистрация : 05.03.2011 Точки : 1634
| Заглавие: Re: Предложения Вто 27 Сеп 2011, 16:47 | |
| Аз предлагам кинтите на форума да се казват Duelist Moneys.:)
|
|
| |
Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: Re: Предложения Чет 29 Сеп 2011, 19:29 | |
| Ще ви помоля когато имате свое собствено предложение да направите чисто нова тема, в която да опишете точно предложението си, защо искате да бъде приложено, както и какви ще бъдат ползите от него. След това ще бъдат чути мненията на различни членове на форума и ако се постигне едногласие, то даденото предложение ще бъде приложено :) |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения | |
| |
|
| |
|