???? Гост
| Заглавие: Yu-Gi-Oh! Bonds beyond time.... IN 3D!! Нед 11 Сеп 2011, 14:32 | |
| Какво виждат очите ми? Няма тема за епичния, върховен, невероятен, изумителен, покъртителен, НОВ филм с турено едно Yu-Gi-Oh! отпред. Yu-Gi-Oh! Bonds beyond time... in 3D!! Усетихте ли иронията в епитетите горе? Защото филма, честно казано, съкна и то доста яко. Единствената приятна емоция извика появата на Юги и Атем ... И едно голямо WTF тука, Aтем не трябваше ли вече да почива в мир? ....? До тук с всякакви опити за логическа последователност. Във филма се разказва как двата пича- протагонисти от по-късните поредици преминават през времето и пространството, все едно, че си преминават Дунав мост. Срещат Юги и става ясно, че целия този път са го брали само и само за да изиграят една детска игра на карти с един Парадокс, който е такъв парадокс, че аз успях да видя части от Дартц, Ями Мерик и Ями Бакура в него. Честно - месене на герои на поразия. А какво точно искаше да стори Парадокс на бедните земляни и по-важното - ЗАЩО, май не ми стана ясно до края на филма... Но важното е, че беше зъл и откачен! (Запазената марка на Yu-Gi-Oh!) ... И ТО НА 3D!!!
Цялото това blah-blah-cardgames-blah по-горе е единствено моето мнение.. Което изказано по-накратко звучи така: Можеха и повече да се постараят за юбилея на любимото ни аниме (10 години ^ ^). Да не говорим че от филма липсваха всякакви познати, емблематични лица като Сето Кайба (на първо място), Джоуи, Мерик, Бакура.. Но виж, Пегасъс се появява. И това е нещо. Все пак - каква годишнина, след като ги нямаше лицата НАПРАВИЛИ Yu-Gi-Oh! успешен продукт?.. :happy:
А темата тук е за вашите мнения ^ ^
P.S: Можете да свалите филма от тук - zamunda.net/details.php?id=269512&hit=1 ,но не гарантирам за качеството на торента.. |
|