|
Желаете ли нов скин на форума? | Да, настоящия вече все да остарява... | | 100% | [ 10 ] | Не, сегашният скин пасва чудесно. | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 10 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 00:09 | |
| Имам въпрос към всички членове нa Yu-Gi-Oh Twilight! Във връзка с дизайна на форума като цяло и по-конкретно върху скина, бих искал всеки от вас да си даде мнението за това дали искате нов скин или предпочитате настоящия. Ще ви помоля да гласувате И в анкетата. Благодаря Ви! |
|
| |
Ya-Mi
Спечелени турнири : 6 Мнения : 2047 Регистрация : 01.02.2009 Точки : 3180
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 00:18 | |
| Дам. Този ми е някъв стар вече hahahaha |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 02:05 | |
| Двоумя се какво точно да гласувам. Настоящия не ме дразни, не ми е и омръзвал, щото от скоро съм тук, но пък е хубаво да се експерементира.. :pp:
|
|
| |
tanesss
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 02:06 | |
| |
|
| |
*~*Dreamloker*~*
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 04:57 | |
| Аз съм 'ЗА' смяна на скина, защото първо нали уж го ъпдейтваме, а скина е един най-големите ъпдейти. Второ щом го искаме активен трябва да хваща окото на човек т.е външния вид трябва да е супер як. Трето този е стоял бая време и мисля, че му е време да си замине.
Плюсове, който ще вземем от нов скин:
+ Има вероятност да се дигне активноста и повече потребители да е регват. + Ще сменим малко обстановката. + Нова Форум Лента - няма да е нужно да се блъсками да правим ние, ако не е хубава ще се прави нова.
Еми това е а и още нещо според мене профил инфото трябва да стане задължително като примерно
Skype DN nick Poc Nick KC Nick
Така ще е много по-лесно и няма да се търсим 3 часа за да си изиграем дуелите или да ни вкарат в Турнир чата!
Ако искате и тези Профил РМ Online да бъдат сменени, но тези неща вече вие си ги решавате! Ако правите цялостен да го наречем ''ремонт'' поне да се завърши,а не да е недовършен.
Дано да съм помогнал :happy:
Поздрави: Dream
|
|
| |
Dartz
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 16:28 | |
| Днес бяха направени генерални промени върху цялостния дизайн на сайта. Някои от бутоните са леко променени, банера е изцяло сменен. Най-много промени отнесе скина, както и всички клетъчни редове около него. Надяваме се, че с настоящия дизайн ще привлечем още повече хора и като цяло ще се хареса на всички вас. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Нов скин? Вто 13 Сеп 2011, 19:37 | |
| Сегашният скин и лого на форума на мен не ми харесват (а и на приятели, на които съм давала линк към форума). Ще е добре да се промени или поне да има опция да избираме скина от профила си. :usmivka: |
|
| |
Dartz
| Заглавие: Re: Нов скин? Сря 14 Сеп 2011, 09:31 | |
| - Shizuka написа:
- Сегашният скин и лого на форума на мен не ми харесват (а и на приятели, на които съм давала линк към форума). Ще е добре да се промени или поне да има опция да избираме скина от профила си. :usmivka:
Направихме всичко възможно за да променим скина и дизайна като цяло, за да може повече потребители да бъдат удовлетворени с нещо ново и хубаво. Разбира се, няма как това да се хареса на всички и както във всяко друго нещо..е съвсем нормално да има и хора, които не са доволни от новостите. Затова продължаваме да работим върху форума и се надяваме, че все повече потребители ще бъдат привлечени. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Нов скин? Чет 15 Сеп 2011, 17:23 | |
| Вярно е, че не може да се угоди на всеки. Лично аз не харесвам това оранжево... някак вади очите. Може би нещо по-неутрално би стояло по-добре. Логото ми е много мрачно. Това е личното ми мнение като потребител, разбира се. Дано помогна с него. ^^ Желая успех на екипа. Хубаво е, че се стараете. :usmivka: |
|
| |
Бакура
Спечелени турнири : 3 Мнения : 933 Регистрация : 05.03.2011 Точки : 1634
| Заглавие: Re: Нов скин? Пет 16 Сеп 2011, 14:04 | |
| Аз предлагам черен цвят винаги ходи на форумите |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Нов скин? | |
| |
|