|
| Автор | Съобщение |
---|
TSM TheOddOne
Спечелени турнири : 2 Мнения : 1515 Регистрация : 13.09.2011 Точки : 238
| Заглавие: До кога? Нед 18 Дек 2011, 12:00 | |
| Уха, украсата е страхотна, супер е. Искам да питам нещо - до кога ще ми триете постовете без предупреждение, причина и т.н? До кога ще наказвате само моята простотия? Защо Dartz не си спази обещанието което ми даде и не ме направи ВИП? Защо не ми сменихте името, след като Иван каза, че може и ми позволи - дори не ми върнахте и точките. Защо ли - защото не гледа по - далеч от носа си, това е истината. С цялото ми уважение, тряя да почнеш да слушаш другите кво ти говорят, за добро или зло. Съжалявам ако съм обидил/наранил/пошегувал/е*авал на някой от форума, а те са много. Това е последният ми пост тук и ако може за Коледа да ми напрайте подарък - поне тва шибано мнение не трийте тука.. Явно аз съм единствения човек, който не го е страх да изрази мнение и не се страхува от "великата сила"...
П.С.: Чакам да оспамиш форума ми.
|
| | | Dartz
Спечелени турнири : 1 Мнения : 796 Регистрация : 31.01.2009 Точки : 713
| Заглавие: Re: До кога? Нед 18 Дек 2011, 12:18 | |
| - Betrayer написа:
- Уха, украсата е страхотна, супер е. Искам да питам нещо - до кога ще ми триете постовете без предупреждение, причина и т.н? До кога ще наказвате само моята простотия? Защо Dartz не си спази обещанието което ми даде и не ме направи ВИП? Защо не ми сменихте името, след като Иван каза, че може и ми позволи - дори не ми върнахте и точките. Защо ли - защото не гледа по - далеч от носа си, това е истината. С цялото ми уважение, тряя да почнеш да слушаш другите кво ти говорят, за добро или зло. Съжалявам ако съм обидил/наранил/пошегувал/е*авал на някой от форума, а те са много. Това е последният ми пост тук и ако може за Коледа да ми напрайте подарък - поне тва шибано мнение не трийте тука.. Явно аз съм единствения човек, който не го е страх да изрази мнение и не се страхува от "великата сила"...
П.С.: Чакам да оспамиш форума ми.
[09:09:16] Dartz каза: С удоволствие ще оспамя целия ти форум :) Освен, че се оказа пълен неблагодарник, се оказа и крайно наивен. Ти не си заслужил с НИЩО за да бъдеш ВИП, а това, което ти казха онази вечер беше просто една шега, от която ти не разбираш. Не си с НИЩО по-голям от всички останали тук, а си просто един СПАМЕР, който критикува всичко и навсякъде. Бъди така добър да не пишеш повече в този форум защото ангажираш чуждото внимание с неадекватните си мнения. Никой не ти е виновен, че си на другия бряг и когато видиш малко по-разголено момиче скачаш. Ние няма да правим само дракончета и котенца за такива деца като теб. На всички ни писна от "остроумните" ти мнения. Отивай си във форума, в който си измислен админ и за който не си направил НИЩО и не се бъркай в нашата работа. Там си прави каквото искаш - ТУК има ПРАВИЛА! И пак казвам - не се прави на СУПЕРМЕН като си написал 2-3 оплаквания и вече си най-големия. Престани да изискваш от другите да се държат добре с теб след като обиждаш всички. Човек, който плюе по труда на останалите е неблагодарник.Такъв, какъвто си ти! Като нищо не ти харесва - Довиждане! |
| | | *~*Dreamloker*~*
| Заглавие: Re: До кога? Нед 18 Дек 2011, 12:31 | |
| Първо до колкото знам и Иван е админ и би трябвало той да ти сложи ранга не е само 1 админ във форума така, че би трябвало той да ти го сложи. Колкото до спама не мисля, че има някаква нужда да се направи няма да се държим като някой хора, защото това ни прави като тях. Относно триенето на постовете аз трия, защото не виждам смисъл да пиша предупреждение и ти пак и аз пак да пиша предупреждение и така затова ги трия. Относно ВИП ранга това според мен трябва да си го заслужиш ВИП се дава и се маха при определени условия така, че той мое да си ти го махне. А и за това, че трябва да се вслушва в другите според мен това е да се вслушва в тези, който има за близки и смята, че ще му дадат ценен съвет, а не примерно някой да му каже да се хвърли от скала и той да го направи. И не ти не си единствения човек, който не го е страх да изрази мнение ти си единствения, който смята, че всеки него трябва да го слуша като не стане на неговата се тръшка като бебе и т.н, което показва детинско мислене, а има хора на твоите години, който са по умни от 16-годишните. |
| | | Бакура
Спечелени турнири : 3 Мнения : 933 Регистрация : 05.03.2011 Точки : 1634
| Заглавие: Re: До кога? Нед 18 Дек 2011, 12:48 | |
| Поне му върнете парите... о.О |
| | | *~*Dreamloker*~*
| Заглавие: Re: До кога? Нед 18 Дек 2011, 13:02 | |
| - Dream написа:
- Първо до колкото знам и Иван е админ и би трябвало той да ти сложи ранга не е само 1 админ във форума така, че би трябвало той да ти го сложи. Колкото до спама не мисля, че има някаква нужда да се направи няма да се държим като някой хора, защото това ни прави като тях. Относно триенето на постовете аз трия, защото не виждам смисъл да пиша предупреждение и ти пак и аз пак да пиша предупреждение и така затова ги трия. Относно ВИП ранга това според мен трябва да си го заслужиш ВИП се дава и се маха при определени условия така, че той мое да си ти го махне. А и за това, че трябва да се вслушва в другите според мен това е да се вслушва в тези, който има за близки и смята, че ще му дадат ценен съвет, а не примерно някой да му каже да се хвърли от скала и той да го направи. И не ти не си единствения човек, който не го е страх да изрази мнение ти си единствения, който смята, че всеки него трябва да го слуша като не стане на неговата се тръшка като бебе и т.н, което показва детинско мислене, а има хора на твоите години, който са по умни от 16-годишните.
Ти за това не се притеснявай. Парите ще бъдат върнати. |
| | | Ya-Mi
Спечелени турнири : 6 Мнения : 2047 Регистрация : 01.02.2009 Точки : 3180
| Заглавие: Re: До кога? Нед 18 Дек 2011, 13:09 | |
| Дарца ти писа друг ник да си избереш ма ти не си избра и за тва не ти върнах точките, ся ще ги сложа. И къв ранг тряя му слагам :ДД |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: До кога? | |
| |
| | | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Статистика | Имаме 3114 регистрирани потребители Най-новият потребител е Sazashime
Нашите потребители са написали 18558 мнения in 1421 subjects
|
|